Kokosovo olje

Olja za obraz
Imate izbrano
  • Kokosovo
Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Ocena
  •   3

Kokosovo olje ni le odličen pomočnik v kuhinji! Primerno je tudi za nego obraza, telesa in las!

Bogato je z vitamini, antioksidanti in ga odlično prenaša tudi občutljiva ali ekcemska koža. Seznanite se z odličnimi učinki kokosovega olja!

Kokosovo olje za lase

Kokosovo olje lahko uporabite kot masko za lase pred pranjem le-teh. Idealno je za poškodovane, krepaste, suhe in lomljive lase. Lasno vlakno neguje in preprečuje lomljenje ter cepljenje konic. Lasje se po njem lepo češejo, so mehki in sijoči. Hkrati deluje pozitivno na lasišče, omejuje izpadanje las in vas zanesljivo reši prhljaja.

Kokosovo olje za kožo

Imate občutljivo in suho kožo, ali imate atopijski dermatitis ali akne? Potem je kokosovo olje pravo za vas! V kožo se lepo vpija, ne pušča mastnega sloja in jo pušča lepo mehko. Kožo varuje pred mrazom in jo ščiti pred izsušitvijo. Pa ne le to! Kokosovo olje odlično deluje na trepalnice, preprečuje njihovo izpadanje in izboljšuje njihovo rast. Primerno je tudi za odstranjevanje ličil.

Kokosovo olje za telo

Kokosovo olje je primerno za kožo celega telesa. Prijetno jo mehča in hrani. Zaradi visokega deleža antioksidantov se pogosto uporablja tudi kot pripravek po sončenju. Pomaga tudi proti nastanku strij v nosečnosti in uspešno deluje proti celulitu. Uporabili ga boste tudi pri masažah.

Na Notino boste našli kokosovo olje Saloos, Soaphoria in druga po odličnih cenah!