KORIKA Be Ready to Party

kozmetični set I.

KORIKA Be Ready to Party kozmetični set I.
KORIKA Be Ready to Party kozmetični set I.
KORIKA Be Ready to Party kozmetični set I.
Akcija
Novost
kozmetični set I.
28,50

Koda: KKR01167 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: SciBeauty Stress Shield Face Sheet Mask + SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails + SciBeauty Hydrogel Lip Mask + SciBeauty Rgenerating Mask for Hands and Nails + SciBeauty Detoxifying Face Sheet Mask

kos
DPD
četrtek, 27. 9. 2018
KORIKA Be Ready to Party
kozmetični set I. | 28,50

Lastnosti

Konsistenca
maska
Po problemu kože
posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.

Menu