KORIKA Be Ready to Party

kozmetični set I.

KORIKA Be Ready to Party kozmetični set I.
KORIKA Be Ready to Party kozmetični set I.
KORIKA Be Ready to Party kozmetični set I.
kozmetični set I.
28,50

Koda: KKR01167 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: SciBeauty Stress Shield Face Sheet Mask + SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails + SciBeauty Hydrogel Lip Mask + SciBeauty Rgenerating Mask for Hands and Nails + SciBeauty Detoxifying Face Sheet Mask

kos
DPD
ponedeljek, 28. 1. 2019
KORIKA Be Ready to Party
kozmetični set I. | 28,50

Opis kozmetike KORIKA Be Ready to Party

Večerne zabave, predvsem tiste zares najboljše, lahko kožo zares utrudijo. Pomanjkanje spanca, make-up, dim ali alkohol – vsi ti drobni grehi lahko povzročijo, da se zjutraj zbudite z občutkom rock zvezde po naporni turneji. In kako to preprečiti? Z dobro pripravo in s priročnim setom pametno nakombiniranih intenzivnih mask.

Večer se približuje
Protistresna maska Korika SciBeauty kožo vlaži, zmehča, pripravi na nanos make-upa, obenem pa ji s pomočjo zaščitne plasti ščiti pred vsemi negativnimi vplivi večerne zabave.

Pripravljena za na parket
Intenzivna maska za stopala Korika SciBeauty zgladi kožo in zmehča otrdelo kožo, s čimer nogam privošči udobje in jim omogoči preplesati celo noč.

Ustnice, vredne poljubov
Kolagenska maska Korika SciBeauty spremeni ustnice v popolnoma gladko, seksi polno in privlačno skušnjavo. Dobro je biti vedno pripravljen!

Roke kot vizitka
Pri zdravici boste hvaležni za negovan videz rok in nohtov, ki vam ga zagotavlja vlažilna maska Korika SciBeauty s karitejevim maslom in aloe vero.

Jutranji detoks
In potem nastopi jutro. Razstrupljevalna maska Korika SciBeauty s hialuronsko kislino in izvlečkom rastline artemisia princeps kožo vlaži, osveži in posvetli. Znaki utrujenosti bodo le še preteklost.

Lastnosti

Konsistenca
maska
Po problemu kože
posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.