KORIKA Deluxekozmetični set I. za ženske

KORIKA Deluxe kozmetični set I. za ženske
KORIKA Deluxe kozmetični set I. za ženske
kozmetični set I. za ženske

Koda: KKR0003 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka KORIKA Deluxe
Lastnosti

Koža mora vsak dan držati tempo vašega načina življenja in glede na to se spreminjajo njene potrebe. Kaj drugega si tako zasluži veliko mero luksuzne nege kot prav ona?

Včasih prosi za odstranitev odmrlih celic in globinsko čiščenje por in ogrcev, drugič si želi božanje v podobi pomirjujočih snovi in vlaženja. Pred večjimi dogodki želi posvetlitev in izpopolnjenost gubic. Prav za to je bil ustvarjen set 3 luksuznih negovalnih mask, ki vaši koži dajo točno to, kar ravnokar potrebuje.

Moč aktivnega oglja
Čistilna in eksfoliacijska maska z aktivnim ogljem odstrani ogrce, odvečni loj in odmrle celice s povrhnjice, s čimer omeji tvorbo nepopolnosti.

Pomladitev po zaslugi polžjega ekstrakta
Kadar se koža zagleda v ekskluzivno nego in revitalizacijo, ji privoščite hidrogel masko Korika StarBeauty s polžjim ekstraktom, ki globinsko vlaži, obnavlja in ji daje prožnost.

Luksuz v podobi pravega zlata
Ko bo vaša koža videti brez življenja, jo obsipajte z zlatom! Korika maska s 24-karatnim zlatom ima čudovite posvetlitvene in hranilne učinke. Preprosto kraljevska nega v udobju domače halje!

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
lifting in učvrstitev, osvetljevanje, prehrana, Vlaženje

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.

Recenzija KORIKA Deluxe