KORIKA SciBeauty

antistresna maska iz platna

KORIKA SciBeauty antistresna maska iz platna
KORIKA SciBeauty antistresna maska iz platna
Brezplačna dostava
22 g
8,90

Koda: KKR0015 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
KORIKA SciBeauty
22 g | 8,90

Opis izdelka KORIKA SciBeauty

Ali trpite zaradi stresa? Ali veste, da ima vpliv tudi na vašo kožo? Skupaj z onesnaženjem in UV sevanjem neprijazno vpliva na kožne celice. Privoščite svoji koži nego, ki ji bo pomagala, da se bolj enostavno bori proti stresu in vplivom okolice, in ponuja pomirjevalni učinek. Nagradila vas bo z žametno mehkobo in krepkostjo.

Lastnosti:

  • pomirja kožo, ki je izčrpana zaradi stresa vsakodnevnega življenja
  • poveča obrambno sposobnost kože in jo naredi bolj odporno
  • prijetno deluje na občutljivo kožo in jo krepi
  • dodaja hidracijo suhi koži in jo mehča

Sestava:

  • hialuronska kislina – vlaži in učvrsti
  • izvleček rožnega korena – kožo mehča in ščiti
  • izvleček navadnega tolščaka – kožo pomirja in ji dodaja vlago

Navodilo za uporabo:
Kožo temeljito očistite. Odluščite zaščitno folijo z ene strani maske in masko KORIKA SciBeauty Stress-Shield položite na obraz. Nato odluščite folijo z druge strani in masko pustite delovati. Po 15–20 minutah masko odstranite.
Vsebnost pakiranja je namenjena za 1 uporabo.

Lastnosti

Aktivne snovi
hialuronska kislina
Starost
za vse starosti
Tip kože
občutljiva, suha, za vse tipe kože
Učinek
antistres, osvetljevanje, prehrana, revitalizacija, Vlaženje

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.