KORIKA SciBeauty Razstrupljevalna maska iz platna

KORIKA SciBeauty Razstrupljevalna maska iz platna
KORIKA SciBeauty Razstrupljevalna maska iz platna
22 g

Koda: KKR0016 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka KORIKA SciBeauty
Lastnosti

Ali živite v mestu ali v drugem onesnaženem okolju? Koža, ki je izstavljena negativnim vplivom okolja in suhemu zraku zaradi klime, zelo trpi, in to odseva v njenem videzu. Pomagajte svoji koži in ji privoščite zasluženo prehrano, ki jo vsebuje detoksikacijska maska za obraz od KORIKA SciBeauty.

Lastnosti:

  • ščiti kožne celice pred poškodovanjem in onesnaženjem
  • pomaga obnavljati kožne celice
  • izboljša naravno bariero kože
  • kožo naredi žametno nežno

Sestava:

  • hialuronska kislina – vlaži in učvrsti
  • beta-glukani – spodbujajo življenjsko sposobnost celic
  • izvleček listov japonskega pelina – kožo mehča

Navodilo za uporabo:
Kožo temeljito očistite. Odluščite zaščitno folijo z ene strani maske in masko položite na obraz. Nato odluščite folijo z druge strani in masko pustite delovati. Po 15–20 minutah masko odstranite.
Vsebnost pakiranja je namenjena za 1 uporabo.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
razstrupljanje, osvetljevanje, revitalizacija
Aktivne snovi
hialuronska kislina

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.

Recenzija KORIKA SciBeauty