KORIKA SciBeauty

vlažilna maska za ustnice

KORIKA SciBeauty vlažilna maska za ustnice
KORIKA SciBeauty vlažilna maska za ustnice
KORIKA SciBeauty vlažilna maska za ustnice
10 g
3,90

Koda: KKR0006 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
KORIKA SciBeauty
10 g | 3,90

Opis kozmetike KORIKA SciBeauty

Posebna nega za ustnice KORIKA SciBeauty zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše.

Lastnosti:

  • ustnice pušča voljne in žametno mehke
  • daje učinek polnejših ustnic
  • izrazito obnavlja in ščiti

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na čiste in suhe ustnice.

Lastnosti

SPF
brez SPF
Učinek
Vlaženje

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.