KORIKA StarBeautyrevitalizacijska tekstilna maska z 24-karatnim zlatom

KORIKA StarBeauty revitalizacijska tekstilna maska z 24-karatnim zlatom
KORIKA StarBeauty revitalizacijska tekstilna maska z 24-karatnim zlatom
3 g + 25 g

Koda: KKR0012 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka KORIKA StarBeauty
Lastnosti

Regeneracijska tekstilna maska Korika StarBeauty globinsko vlaži kožo, jo dodatno hrani in ji vrača naravno vitalnost. Po nanosu se enkratno prilepi in učinkovito neguje. Na edinstven način intenzivno gladi gube, zoži razširjene pore in krepi.

Maska zniža temperaturo kože za 5 °C, jo prijetno osveži, poživi in revitalizira. Privoščite si razkošje z izdelkom, ki vsebuje 24-karatno zlato in vaš obraz bo popoln!

Učinki:

  • obnavlja, revitalizira in krepi
  • vlaži in dodatno nahrani
  • gladi gube in osveži
  • zoži razširjene pore

Sestavine:

  • 24-karatno zlato – obnavlja in deluje kot antioksidant
  • Hialuronska kislina – vlaži, osveži, doda elastičnost

Kako nanašati:
Na obraz, s katerega ste temeljito odstranili ličila, nanesite serum, nato vzemite masko iz embalaže in jo položite na obraz. Po 15–20 minutah previdno odstranite masko in narahlo vmasirajte preostali serum.

Lastnosti

Aktivne snovi
hialuronska kislina
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
obnova gostote, osvetljevanje, prehrana, proti staranju, regeneracija

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.

Recenzija KORIKA StarBeauty