KORIKA Wedding

kozmetični set I.

KORIKA Wedding kozmetični set I.
KORIKA Wedding kozmetični set I.
KORIKA Wedding kozmetični set I.
kozmetični set I.
33,20

Koda: KKR1160 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Face Sheet Masks 3 pc + Mask for Hand and Nails 1 pc + Mask for Feet and Nails 1 pc + Hydrogel Lip Mask 1 pc

kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
KORIKA Wedding
kozmetični set I. | 33,20

Opis kozmetike KORIKA Wedding

Zadnjih 7 dni do poroke in so priprave na vrhuncu? Neveste, pripeljite do popolnosti tudi svojo polt in kožo po zaslugi genialnega seta negovalnih mask s takojšnjimi učinki.

Teden pred poroko
To je najboljše obdobje za to, da začnete s čiščenjem kože. Sezite po maski KORIKA StarBeauty z aktivnim ogljem, ki učinkovito vpija odvečni loj in koži zagotavlja svež videz. Vzeti si nekaj časa zase in za trenutek pozabiti na vso to naglico pride prav.

Tri dni pred poroko
Pravi čas za revitalizacijsko masko KORIKA StarBeauty s polžjim ekstraktom. Regeneracija, okrepitev kože in vlaženje bo zdaj res prišlo prav! Za trenutek si odpočijte od finalnih priprav.

Na poročni dan
Taaa ta ta taaa! Pa je tu. Dan, ko vse izbruhne. Splača se vstati nekoliko prej in takoj zjutraj, še preden začnete s kakršnimi koli pripravami, uporabiti masko iz platna KORIKA s 24-karatnim zlatom. Kožo posvetli kot nobena druga!

Nekaj več
Želite, da bi bil prvi poročni poljub nepozaben? Privoščite ustnicam nego v podobi maske za ustnice KORIKA SciBeauty. Ta jih prekrvavi in jim da nežnost in polnost. Res boste vredni poljuba!

Ne pozabite, da boste ves poročni dan na nogah. Tudi njim posvetite nego. Preizkusite dan pred poroko masko KORIKA za vaša stopala. Maska jih bo naredila krasno nežna in prožna.

Mislili smo tudi na roke. Prstan si pustite natakniti na nežne in gladke roke. Zanje bo poskrbela posebna maska KORIKA za roke in nohte.

Lastnosti

Konsistenca
maska
Po problemu kože
posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, regeneracija in obnova gostote kože
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki KORIKA

Korejska blagovna znamka KORIKA združuje najbolj napredne azijske tehnologije z učinkovitimi aktivnimi sestavinami in je specialist na področju kozmetične nege. Pomaga ženskam pri vsakdanjih lepotnih ritualih in njena domena so zlasti visoko kakovostne maske iz platna.

Maske iz platna KORIKA vsebujejo veliko učinkovin snovi, ki se razlikujejo glede na vrsto maske. V maskah KORIKA lahko najdete na primer aktivno oglje, ilovico, 24 karatno zlato, polžji izvleček, izvlečke svile, sivke, ličija, aloje vere ali vodo iz ledenika ali karitejevo maslo.

Tri linije mask iz platna od blagovne znamke KORIKA se osredotočajo na različne tipe kože. StarBeauty je premijska kolekcija, ki jo bodo cenile zlasti ženske, ki hočejo poskusiti dragocene sestavine in revitalizirati in posvetliti svojo kožo. Linija NaturBeauty vključuje različne vrste mask, katerih glavne prednosti predstavljajo naravni izvlečki in voda iz ledenika. Maske iz kolekcije SciBeauty odsevajo sodobne trende v azijski kozmetiki in ponujajo maske za obraz in tudi za roke, noge in ustnice in s tem zagotavljajo kompletno nego.

free delivery