Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood

gel za prhanje za moške 250 ml

Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood gel za prhanje za moške 250 ml
Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood gel za prhanje za moške 250 ml
gel za prhanje za moške 250 ml
11,80

Koda: KRS0460 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood
gel za prhanje za moške 250 ml | 11,80

Opis parfuma Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood

Gel za prhanje Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Korres

Naravna grška kozmetika Korres izhaja iz najstarejše zeliščne homeopatske lekarne v Atenah. Ustanovitelj te unikatne blagovne znamke je Georg Korres, ki se je odločil, da bo izkoristil svoje znanje priprave homeopatskih in zeliščnih preparatov za ustvaritev visoko učinkovite naravne kozmetike. Asortiment blagovne znamke Korres vključuje izdelke za nego obraza, telesa, las, pripravke za moške, sončno kozmetiko in prvovrstno dekorativno kozmetiko. Vsi izdelki so izdelani iz kakovostnih naravnih sestavin, med katere spadajo bio mandljevo olje, tradicionalna grška zelišča ali na primer grški jogurt.

V kozmetiki Korres ne boste našli nobenih mineralnih olj, silikonov, parabenov niti propilen glikola. Izdelki so na voljo v stilskih okrašenih embalažah in pakiranjih, ki poudarjajo izjemnost te unikatne kozmetike iz Aten.

Ocena Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!