Preskoči na glavno vsebino

Zlato

Učinke zlata na kožo obraza so poznali že stari Egipčani, zlato so povezovali z namišljeno večno mladostjo in vitalnostjo. V sodobni kozmetični industriji si je ta naravna sestavina svoje mesto našla pred manj kot 100 leti, danes pa se šteje za luksuzno sestavino, ki polti vrača mladost in zdravje. V kozmetiki se uporablja njegova koloidna oblika, pridobljena z elektrolizo mikrodelcev zlata v demineralizirani obliki.

 

Lastnosti zlata

Zlato ima močne antioksidacijske učinke in koži zmore hitro vrniti prožnost in sijaj. Z redno uporabo kozmetike z zlatom prihaja tudi do celotnega izboljšanja stanja kože.

Učinki zlata na obraz

  • Polt ščiti pred oksidacijskimi postopki in pomaga obnovi kože.
  • Podpira mikrocirkulacijo krvi in pomaga prezračevati zgornje sloje kože.
  • Pomaga s čiščenjem kože in pospešuje odstranjevanje toksinov.
  • Deluje kot ščit proti negativnim vplivom iz okolja.
  • Kožo ohranja popolnoma navlaženo zaradi svoje sposobnosti vezati veliko količino vode.
  • Krepi stene žilic in pomaga obnovi tkiva. Koža je po zaslugi tega spet čvrsta in prožna.

Kozmetika z zlatom

Zlato je v kozmetiki za obraz vsebovano v obliki drobnih rezinic, pogosto gre za mikrodelce, nevidne človeškemu očesu. Koža zlato zelo enostavno in hitro vpija, povsem pa izkoristi njegove blagodejne učinke. Vendar vam ni treba skrbeti zaradi neželenega leska in zlatega pridiha, vaša koža bo popolnoma razjasnjena brez zlatega odtenka.

Na notino.si boste našli široko izbiro izdelkov z zlatom, ki jih lahko uvrstite v svojo redno nego zrele kože. Dnevna zlata krema z zaščitnim faktorjem na koži ustvari varovalni ščit proti strupenim snovem iz okolice. Nočna nega z zlatom pa poskrbi za obnovo in hranjenje polti med počitkom. Zlata maska za obraz bo razkošen začetek vsakega lepotičenja.

Kozmetika z zlatom, ki ne pušča zlatih sledi, in skrivnost lepe in sijoče kože bo samo vaša. Zlata maska za obraz, zlata krema ali zlata maska za oči, odkrijte nego obraza, ki vašemu ritualu doda znak kakovosti!

celotno besedilo skrij besedilo