Grelec voska za depilacijo

Grelec voska za depilacijo
Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Ocena
  •   1

Odkrijte praktične grelce depilacijskega voska

Popolnoma gladka koža brez dlačic enostavno v nekaj minutah in to v udobju doma? Preizkusite depilacijo z voskom, katerega pripravo vam olajša praktičen grelec voska!

Uporaba grelca za vosek je hitra, varna in zanesljiva, vosek se enostavno tali in tako dobi popolno temperaturo in konsistenco za enostavno odstranitev dlačic tudi s koreninami na nogah, v podpazduhah, na obrazu ali na intimnih predelih.

Za popolnoma gladko kožo boste potrebovali kakovosten depilacijski vosek, trakove in grelec za vosek. Če želite privarčevati čas in denar, si kupite vse v praktičnem depilacijskem setu z grelcem voska, ki poleg grelca voska, kakovostnega voska v roll-onu za enostavno nanašanje in trakov vsebuje tudi pomirjajoči robček – vse to v praktični embalaži za učinkovito odstranitev dlačic.

Kako uporabljati depilacijski grelec voska

  • Pred uporabo grelca za depilacijski vosek si vedno najprej preberite priložene informacije.
  • Depilacijski vosek vstavite v grelec in napravo priključite na električno omrežje s pomočjo omrežnega kabla.
  • Vosek pustite ogrevati približno 25–30 minut.
  • Prepričajte se, da je vaša koža suha, čista in ni razdražena.
  • Kakor hitro ima vosek pravo temperaturo in ni prevroč, ga nanesite v smeri rasti dlačic na predel približno 15 cm.
  • Papirček pritisnite na mesto z voskom in ga odstranite s sunkovitim potegom v nasprotni smeri rasti dlačic.
  • Sveže depilirane kože ne izpostavljajte neposrednemu sončnemu sevanju vsaj 24 ur.
  • Grelec depilacijskega voska nato izključite iz omrežja in ga čistite samo s krpico. Grelca nikoli ne namakajte v vodo. Preostanek voska lahko pustite v napravi za naslednjo uporabo.

Naš nasvet: Če želite preizkusiti, ali bo depilacija z voskom za vas res tisto pravo ali želite odstraniti le nežne dlačice, preizkusite depilacijske voskaste trakove, za katere zadostuje, da ji ogrejete v dlaneh in uporabite.

Uživajte v občutku žametno gladke kože, ki traja! Raziščite široko ponudbo kakovostnih voskov, praktične grelce za vosek, depilacijske trakove in še veliko več – najboljše za domačo depilacijo najdete na notino.si.