Kringle Candle Black Line Mysticdišeča sveča

Kringle Candle Black Line Mystic dišeča sveča
Kringle Candle Black Line Mystic dišeča sveča
Brezplačna dostava
340 g
25,95

Koda: KCC00861 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 6. 2020

Opis parfuma Kringle Candle Black Line Mystic
Sestava

Dišeča svečka Kringle Candle Black Line Mystic čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • cvetlična dišava
  • sadna dišava
  • začinjena aroma
  • dolgo gorenje
  • luksuzni dodatek vsakega interjerja
  • embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek

Sestava:

  • bombažni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
vrtnica, jantar, semiš, črni ribez
Vrsta dišave za dom
cvetlična, sadna, začimbna
Vrsta stenja
bombažen
Vrsta voska
sojin
Material
steklo

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Recenzija Kringle Candle Black Line Mystic