Kringle Candle Cinnamon Bark

čajna sveča 35 g

Kringle Candle Cinnamon Bark čajna sveča 35 g
Kringle Candle Cinnamon Bark čajna sveča 35 g
35 g
2,99

Koda: KCC0022 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Kringle Candle Cinnamon Bark
35 g | 2,99

Opis parfuma Kringle Candle Cinnamon Bark

Čajna svečka Kringle Candle Cinnamon Bark dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.

Lastnosti:

  • začinjena aroma
  • sladka aroma
  • topla dišava
  • zimska dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, cimet
Srčne note
kovačnik, nageljnove žbice
Bazne note
mošus, tahitijska vanilija
Vrsta dišave za dom
sladka, začimbna

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Recenzija Kringle Candle Cinnamon Bark

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!