Kringle Candle Kringledišeča sveča

Kringle Candle Kringle dišeča sveča
Kringle Candle Kringle dišeča sveča
624 g
26,95

Koda: KCC0457 | 3 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Kringle Candle Kringle dišeča sveča
| 1 kos | 26,95
DPD
petek 20. 9. 2019

Opis parfuma Kringle Candle Kringle

Dišeča svečka Kringle Candle Kringle čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • začinjena aroma
  • zimska dišava
  • tematska praznična dišava
  • božična aroma

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
bor, cedra, listi vijolice, mošus, nageljnove žbice
Vrsta dišave za dom
začimbna

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Recenzija Kringle Candle Kringle

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!