Kringle Candle Mystic Sands

dišeča sveča 411 g

Kringle Candle Mystic Sands dišeča sveča  411 g
Kringle Candle Mystic Sands dišeča sveča  411 g
411 g
22,95

Koda: KCC0472 | 5 kos na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Kringle Candle Mystic Sands
411 g | 22,95

Opis parfuma Kringle Candle Mystic Sands

Dišeča svečka Kringle Candle Mystic Sands čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma
  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, rožmarin, sivka
Srčne note
hrastov mah, jantar, pudraste note
Bazne note
sandalovina
Vrsta dišave za dom
čista, zeliščna

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Recenzija Kringle Candle Mystic Sands

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!