Kringle Candle Rosemary Lemon

čajna sveča 35 g

Kringle Candle Rosemary Lemon čajna sveča 35 g
Kringle Candle Rosemary Lemon čajna sveča 35 g
Kringle Candle Rosemary Lemon čajna sveča 35 g
35 g
2,99

Koda: KCC0065 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 29. 3. 2019
Kringle Candle Rosemary Lemon
35 g | 2,99

Opis parfuma Kringle Candle Rosemary Lemon

Čajna svečka Kringle Candle Rosemary Lemon dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma
  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Bazne note
breskev, čaj, les, ylang ylang
Srčne note
limeta, orhideja
Zgornje note
jasmin, limona, zelišča
Vrsta dišave za dom
sadna, zeliščna

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Ocena Kringle Candle Rosemary Lemon

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!