Kryolan Basic Face & Body

bleščeči prah za obraz in telo

Kryolan Basic Face & Body bleščeči prah za obraz in telo
odtenek Noble 3 g
18,90

Koda: KRY1171 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Kryolan Basic Face & Body
odtenek Noble 3 g | 18,90

Opis kozmetike Kryolan Basic Face & Body

Osvetljevalec Kryolan Basic Face & Body daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti.

Lastnosti:

  • bleščeč učinek
  • popolno osvetljuje obraz
  • koži zagotavlja svežost

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.

O blagovni znamki Kryolan

Nemško podjetje Kryolan se posveča izdelavi ličil, ki so namenjena za uporabo v filmski, gledališki in televizijski industriji. Do sedaj je ustvarila in izpopolnila nekaj stotin barvnih odtenkov. Njena bogata ponudba vključuje več kot 16 000 izdelkov, ki se prodajajo v več kot 80 državah.
Ličila Kryolan so zanesljiva, varna in popolnoma kompatibilna s kožo. Enostavno se nanašajo in so dolgo obstojna. Večina od njih je primerna za vsakodnevno nošenje. Posebne omembe so vredni tudi vrhunski pripomočki pri ličenju - kozmetični čopiči, pincete in drugi proizvodi.
Kryolan daje velik poudarek na raziskavo - nenehno išče nove učinkovite sestavine. Zahvaljujoč temu je nastala na primer inovativna serija Dermacolor, ki je dobila priznanje vodilnih kliničnih dermatologov. Ličila Kryolan predstavljajo izbiro številka ena za profesionalne vizažiste in stiliste po vsem svetu.
Na te izdelke stavi cela vrsta slavnih osebnosti - lahko imenujemo vsaj zvezdo resničnostnih šovov Kim Kardashian, pevko in plesalko Nicole Scherzinger ali igralko Cameron Diaz. Blagovna znamka Kryolan zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po videzu hollywoodskih zvezdnic, hočejo poudariti svoj značaj, so zahtevni in hočejo le prvovrstno kakovost.