Kryolan Dermacolor Camouflage System

paleta 12 korektorjev

Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 12 korektorjev
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 12 korektorjev
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 12 korektorjev
40 g
60,90

Koda: KRY0907 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Kryolan Dermacolor Camouflage System
40 g | 60,90

Opis kozmetike Kryolan Dermacolor Camouflage System

Paleta korektorjev Kryolan Dermacolor Camouflage System bo pomagala prekriti pomanjkljivosti vašega obraza in ustvariti brezhiben make up.

Lastnosti:

  • Ima odlično sposobnost prekrivanja
  • kombinacija barv za različne težave kože
  • naravni odtenki
  • visoko pigmentiran
  • izdelek je vodoodporen

Navodilo za uporabo:
S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije.

Lastnosti

Konsistenca
trdi korektor
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Kryolan

Nemško podjetje Kryolan se posveča izdelavi ličil, ki so namenjena za uporabo v filmski, gledališki in televizijski industriji. Do sedaj je ustvarila in izpopolnila nekaj stotin barvnih odtenkov. Njena bogata ponudba vključuje več kot 16 000 izdelkov, ki se prodajajo v več kot 80 državah.
Ličila Kryolan so zanesljiva, varna in popolnoma kompatibilna s kožo. Enostavno se nanašajo in so dolgo obstojna. Večina od njih je primerna za vsakodnevno nošenje. Posebne omembe so vredni tudi vrhunski pripomočki pri ličenju - kozmetični čopiči, pincete in drugi proizvodi.
Kryolan daje velik poudarek na raziskavo - nenehno išče nove učinkovite sestavine. Zahvaljujoč temu je nastala na primer inovativna serija Dermacolor, ki je dobila priznanje vodilnih kliničnih dermatologov. Ličila Kryolan predstavljajo izbiro številka ena za profesionalne vizažiste in stiliste po vsem svetu.
Na te izdelke stavi cela vrsta slavnih osebnosti - lahko imenujemo vsaj zvezdo resničnostnih šovov Kim Kardashian, pevko in plesalko Nicole Scherzinger ali igralko Cameron Diaz. Blagovna znamka Kryolan zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po videzu hollywoodskih zvezdnic, hočejo poudariti svoj značaj, so zahtevni in hočejo le prvovrstno kakovost.

free delivery