Kryolan Dermacolor Camouflage System

paleta 3 korektorjev z ogledalom in aplikatorjem

Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 3 korektorjev z ogledalom in aplikatorjem
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 3 korektorjev z ogledalom in aplikatorjem
odtenek DC 1 10 g
29,90

Koda: KRY0900 | 4 kos na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Kryolan Dermacolor Camouflage System
odtenek DC 1 10 g | 29,90

Opis izdelka Kryolan Dermacolor Camouflage System

Paleta korektorjev Kryolan Dermacolor Camouflage System bo pomagala prekriti pomanjkljivosti vašega obraza in ustvariti brezhiben make up.

Lastnosti:

  • Ima odlično sposobnost prekrivanja
  • kombinacija barv za različne težave kože
  • naravni odtenki
  • dolgo obstojen učinek

Sestava:

  • aplikator
  • ogledalce

Navodilo za uporabo:
S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije.

Lastnosti

Konsistenca
trdi korektor
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Kryolan

Nemško podjetje Kryolan se posveča izdelavi ličil, ki so namenjena za uporabo v filmski, gledališki in televizijski industriji. Do sedaj je ustvarila in izpopolnila nekaj stotin barvnih odtenkov. Njena bogata ponudba vključuje več kot 16 000 izdelkov, ki se prodajajo v več kot 80 državah.
Ličila Kryolan so zanesljiva, varna in popolnoma kompatibilna s kožo. Enostavno se nanašajo in so dolgo obstojna. Večina od njih je primerna za vsakodnevno nošenje. Posebne omembe so vredni tudi vrhunski pripomočki pri ličenju - kozmetični čopiči, pincete in drugi proizvodi.
Kryolan daje velik poudarek na raziskavo - nenehno išče nove učinkovite sestavine. Zahvaljujoč temu je nastala na primer inovativna serija Dermacolor, ki je dobila priznanje vodilnih kliničnih dermatologov. Ličila Kryolan predstavljajo izbiro številka ena za profesionalne vizažiste in stiliste po vsem svetu.
Na te izdelke stavi cela vrsta slavnih osebnosti - lahko imenujemo vsaj zvezdo resničnostnih šovov Kim Kardashian, pevko in plesalko Nicole Scherzinger ali igralko Cameron Diaz. Blagovna znamka Kryolan zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po videzu hollywoodskih zvezdnic, hočejo poudariti svoj značaj, so zahtevni in hočejo le prvovrstno kakovost.