L:A Bruket Home Tabac

dišeča sveča 260 g

L:A Bruket Home Tabac dišeča sveča  260 g
L:A Bruket Home Tabac dišeča sveča  260 g
dišeča sveča 260 g
56,00

Koda: LBR0092 | 2 kos na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
L:A Bruket Home Tabac
dišeča sveča 260 g | 56,00

Opis parfuma L:A Bruket Home Tabac

Dišeča svečka L:A Bruket Home Tabac čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • orientalska aroma

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

O blagovni znamki L:A BruketŠvedska blagovna znamka kozmetike L:A Bruket ponuja široko paleto naravnih izdelkov za nego obraza, telesa in las. Svoje kakovostne izdelke izdeluje iz skrbno sestavljenih naravnih in organskih sestavin z navdihom švedskega življenjskega sloga.

Izdelki te blagovne znamke so izdelani tako, da kožo očistijo, nahranijo in zaščitijo ter s tem pomagajo ohranjati zdravje in lepoto kože tudi v neprijaznih pogojih. L:A Bruket pa stavi tudi na dišave v svojih izdelkih, mnogi med njimi imajo velike aromaterapevtske učnike.

Blagovna znamka L:A Bruket stalno išče najboljše načine, kako moč narave prenesti v skrb za vašo lepoto in zagotoviti kar največji občutek dobrega počutja.

Ocena L:A Bruket Home Tabac

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!