La Martina Adios Pampamia Hombre

losjon za po britju za moške 100 ml

La Martina Adios Pampamia Hombre losjon za po britju za moške 100 ml
La Martina Adios Pampamia Hombre losjon za po britju za moške 100 ml
La Martina Adios Pampamia Hombre losjon za po britju za moške 100 ml
100 ml
28,30

Koda: LMA0168 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
La Martina Adios Pampamia Hombre
100 ml | 28,30

Opis parfuma La Martina Adios Pampamia Hombre

Losjon za po britju za moške La Martina Adios Pampamia Hombre odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Osveži kožo, ki je po britju razdražena in rdečkasta, jo odišavi in doda nov odmerek energije.

O blagovni znamki La Martina

Parfumi La Martina | La Martina - dišave, ki so navdihnjene s kraljevskim športom. La Marina, svetovno znana argentinska modna blagovna znamka, je povezana zlasti s polom. Že od svoje ustanovitve leta 1986 v Buenos Aires načrtuje modna oblačila, obutev in dodatke najvišje kakovosti. Leta 2006 je svojo ponudbo razširila tudi s parfumi.
Na trg z dišavami je La Martina vstopila z ženskim parfumom La Martina Mujer, v katerem se združujejo cvetlični in orientalski toni. Med najuspešnejše moške parfume spada začimbna dišava La Martina Hombre. Parfumi La Martina nastajajo v sodelovanju z oblikovalci dišav kot sta Jean-Christopher Herault in Michel Garner in tako vonji kot stekleničke so navdihnjeni z Argentino in kraljevskim športom. Elegantne embalaže z ikoničnim logom spominjajo prav na kraljevsko polo.
La Martina poudarja enostavni in originalni življenjski stil, ki je bil navdihnjen z argentinskim podeželjem. Združuje v sebi rustikalno vzdušje s prefinjenostjo, ceni tradicijo in poudarja naravo, avtentičnost in samosvoj slog. Med privržence blagovne znamke ne spadajo le igralci in navijači pola, ampak tudi vsi, ki imajo samosvoj stil, eleganco in radi združujejo staro in novo, avtentičnost in originalnost. "Na področju mode blagovnih znamk je posebej pomembna avtentičnost in edinstvenost. Zato črpam motivacijo in navdih iz zelo avtentičnega športa - pola - in energije, s katero se je razširil iz Argentine v svet. Blagovna znamka La Martina utelešuje ta kraljevski šport."  (Lando Simonetti, Predsednik CEO, La Martina)

Ocena La Martina Adios Pampamia Hombre

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!