La Perla J`Aime La Nuitparfumska voda za ženske

La Perla J`Aime La Nuit parfumska voda za ženske
La Perla J`Aime La Nuit parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: LAP0009 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma La Perla J`Aime La Nuit
Sestava

La Perla J’Aime L’Nuit je cvetlično-sadna dišava za ženske, ki bo odličen dodatek za vsako čutno in strastno žensko. Parfum J’Aime L’Nuit spominja na strast, željo in skrivnost. Ženska, ki nosi to dišavo, zagotovo ve, kaj hoče.

Dejanski začetek dišave La Perla J’Aime L’Nuit je sestavljen iz izjemnih akordov sladke hruške. Cvetlično srce vsebuje vrtnico, jasmin in orhidejo. Osnova parfuma je sestavljena iz toplega kašmira in jantarja. Ta parfum La Perla je kot nalašč za večerno nošenje v družbi.

Ženska dišava La Perla J’Aime L’Nuit iz vas naredi neustavljiv magnet za vse moške, ki se znajdejo v vaši okolici.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
hruška
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, jasmin, orhideja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, kašmir les
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki La Perla

p>Parfumi La Perla | La Perla – Italijansko mesto Bologna je postalo dom za blagovno znamko La Perla. Ada Masotti je ustanovila svojo modno hišo leta 1954. La Perla se je začela osredotočati predvsem na spodnje perilo in kmalu je postala največje podjetje v Italiji z več kot tisoč zaposlenimi. Malo kasneje so začeli oblikovati tudi kopalke in druga oblačila. La Perla je odprla butike tudi v tujini in leta 1986 je obogatila svojo ponudbo s prvim čutnim parfumom za ženske, za katerega je stekleničko oblikoval Piere Dinand. Parfumi La Perla zagotovo pritegnejo pozornost tudi pri zahtevnih ženskah. Čeprav je bila La Perla prodana nemškemu podjetju, boste v vodstvu našli sina ustanovitelja – modnega oblikovalca Alberta Massotija.

Recenzija La Perla J`Aime La Nuit