La Roche-PosayAnthelios XL udobno mleko SPF 50+ brez dišav

La Roche-Posay Anthelios XL udobno mleko SPF 50+ brez dišav
La Roche-Posay Anthelios XL udobno mleko SPF 50+ brez dišav
100 ml

Koda: LRP0756 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis La Roche-Posay Anthelios XL
Lastnosti

Pozabite na goste kreme, ki puščajo mastno kožo z belimi lisami. Losjon SPF 50+ La Roche-Posay Anthelios XL z blago, žametno teksturo koži nudi učinkovito širokospektralno zaščito in pomaga preprečevati razdraženost, nastanek alergičnih reakcij ali pigmentnih madežev. Lahka tekstura se hitro vpija in ne pušča belih madežev na koži ali oblačilih.

Lastnosti:

  • nudi visoko širokospektralno zaščito SPF 50+
  • vlaži in pomirja kožo
  • lahka tekstura se hitro vpija in se ne lepi
  • ne pušča belih lis in mastnega filma
  • je vodoodporen
  • nekomedogen

Sestava:

  • tehnologija XL-PROTECT – s SPF 50+ nudi visoko širokospektralno zaščito
  • termalna voda La Roche-Posay
  • ne vsebuje dodanih dišav

Navodilo za uporabo:
Enakomerno nanesite na kožo in vtrite. Redno uporabo ponavljajte, dokler je koža izpostavljena soncu.

Pomembna opozorila

Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje. Izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.
Celotno besedilo

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

O blagovni znamki La Roche-Posay

Francoska blagovna znamka kozmetike za kožo La Roche-Posay je znana po svojem intenzivnem sodelovanju z dermatologi in pomaga izboljševati življenje ljudi z občutljivo kožo. Prav zato je sestava izdelkov La Roche-Posay minimalistična, izdelki pa so ustvarjeni na osnovi strogih pravil izdelave.

Linije izdelkov La Roche-Posay so prilagojene specifičnim zahtevam vseh tipov občutljive kože in ponujajo rešitve ljudem, ki imajo težave z intolerantno, reaktivno, atopijsko ali k aknam nagnjeno kožo. Nepogrešljiva osnova vsakega izdelka je termalna voda iz La Roche-Posayja, ki ima antioksidativne in terapevtske lastnosti in takoj pomiri občutljivo in razdraženo kožo.

Kozmetika za kožo La Roche-Posay svoje kakovosti ne dokazuje le z dokazanimi rezultati kliničnih študij, ampak tudi s številnimi priporočili vodilnih dermatologov.

Recenzija La Roche-Posay Anthelios XL