La Roche-Posay Cicaplastobnovitveni in zaščitni balzam za ustnice

1×
La Roche-Posay Cicaplast obnovitveni in zaščitni balzam za ustnice
La Roche-Posay Cicaplast obnovitveni in zaščitni balzam za ustnice
(Barrier Repairing Balm) 7,5 ml

Koda: LRP1411 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Vse izdelke blagovne znamke La Roche-Posay boste kupili s kuponom si15lrp za 15 % ceneje.
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka La Roche-Posay Cicaplast
Lastnosti

Opis:

Obnovitveni balzam za ustnice La Roche-Posay Cicaplast ščiti in regenerira kožo razpokanih in razdraženih ustnic vključno z njihovo okolico. Ustnice pušča navlažene do globine, obnavlja njihovo elastičnost in jim vrača naravno voljnost. Na ustnicah ustvarja udobni zaščitni film, ki preprečuje nastanek razpok.

Učinkovite snovi, ki jih balzam La Roche-Posay Cicaplast vsebuje, zagotavljajo ustnicam in koži v okolici ustnic popolno hidracijo in prehrano. Nova generacija teksture ustvarja zelo učinkovito zaščitno bariero in pospešuje zdravljenje suhih in razpokanih ustnic. Balzam je bil testiran na najbolj občutljivih in ranljivih ustnicah in na ustnicah zdravnikov, ki uživajo isotretinoin.

Balzam za ustnice La Roche-Posay Cicaplast je priporočljiv za vse posameznike, ki iščejo popolno in luksuzno hidracijo za svoje suhe, razpokane in boleče ustnice.

Učinki:

  • prispeva k tvorbi zaščitne bariere in globinsko obnavlja
  • vlaži
  • prinaša takojšnje olajšanje
  • preprečuje nastanek razpok

Sestava:

  • MP lipidi – ponujajo takojšnje olajšanje in zaščitno bariero s pomočjo 5 % pantenola
  • termalna voda iz La Roche-Posay – vlaži, hrani, pomirja

Tip kože:

Primeren za odrasle in otroke, za razpokane in razdražene ustnice.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte kadarkoli po potrebi.

Lastnosti

Učinek
revitalizacija
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki La Roche-Posay

Francoska blagovna znamka kozmetike za kožo La Roche-Posay je znana po svojem intenzivnem sodelovanju z dermatologi in pomaga izboljševati življenje ljudi z občutljivo kožo. Prav zato je sestava izdelkov La Roche-Posay minimalistična, izdelki pa so ustvarjeni na osnovi strogih pravil izdelave.

Linije izdelkov La Roche-Posay so prilagojene specifičnim zahtevam vseh tipov občutljive kože in ponujajo rešitve ljudem, ki imajo težave z intolerantno, reaktivno, atopijsko ali k aknam nagnjeno kožo. Nepogrešljiva osnova vsakega izdelka je termalna voda iz La Roche-Posayja, ki ima antioksidativne in terapevtske lastnosti in takoj pomiri občutljivo in razdraženo kožo.

Kozmetika za kožo La Roche-Posay svoje kakovosti ne dokazuje le z dokazanimi rezultati kliničnih študij, ampak tudi s številnimi priporočili vodilnih dermatologov.

Recenzija La Roche-Posay Cicaplast