La Roche-Posay Physiologique Ultra

micelarna voda za zelo občutljivo kožo

La Roche-Posay Physiologique Ultra micelarna voda za zelo občutljivo kožo
200 ml
12,90

Koda: LRP2184 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
La Roche-Posay Physiologique Ultra
200 ml | 12,90

Opis kozmetike La Roche-Posay Physiologique Ultra

Micelarna voda La Roche-Posay Physiologique Ultra zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice.

Lastnosti:

  • odstranjuje tudi odporna ličila
  • preprečuje suho kožo
  • preprečuje draženje kože

Sestava:

  • brez alkohola

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki La Roche-Posay

Francoska blagovna znamka kozmetike za kožo La Roche-Posay je znana po svojem intenzivnem sodelovanju z dermatologi in pomaga izboljševati življenje ljudi z občutljivo kožo. Prav zato je sestava izdelkov La Roche-Posay minimalistična, izdelki pa so ustvarjeni na osnovi strogih pravil izdelave.

Linije izdelkov La Roche-Posay so prilagojene specifičnim zahtevam vseh tipov občutljive kože in ponujajo rešitve ljudem, ki imajo težave z intolerantno, reaktivno, atopijsko ali k aknam nagnjeno kožo. Nepogrešljiva osnova vsakega izdelka je termalna voda iz La Roche-Posayja, ki ima antioksidativne in terapevtske lastnosti in takoj pomiri občutljivo in razdraženo kožo.

Kozmetika za kožo La Roche-Posay svoje kakovosti ne dokazuje le z dokazanimi rezultati kliničnih študij, ampak tudi s številnimi priporočili vodilnih dermatologov.