La Roche-Posay Toleriane Teintbronz puder

1×
La Roche-Posay Toleriane Teint bronz puder
La Roche-Posay Toleriane Teint bronz puder
12 g

Koda: LRP1316 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka La Roche-Posay Toleriane Teint

Bronzer La Roche-Posay Toleriane Teint izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve.

Lastnosti:

  • koži doda bronast pridih
  • na kožo deluje naravno
  • obrazu doda zdrav in svež videz

Navodilo za uporabo:
Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

O blagovni znamki La Roche-Posay

Francoska blagovna znamka kozmetike za kožo La Roche-Posay je znana po svojem intenzivnem sodelovanju z dermatologi in pomaga izboljševati življenje ljudi z občutljivo kožo. Prav zato je sestava izdelkov La Roche-Posay minimalistična, izdelki pa so ustvarjeni na osnovi strogih pravil izdelave.

Linije izdelkov La Roche-Posay so prilagojene specifičnim zahtevam vseh tipov občutljive kože in ponujajo rešitve ljudem, ki imajo težave z intolerantno, reaktivno, atopijsko ali k aknam nagnjeno kožo. Nepogrešljiva osnova vsakega izdelka je termalna voda iz La Roche-Posayja, ki ima antioksidativne in terapevtske lastnosti in takoj pomiri občutljivo in razdraženo kožo.

Kozmetika za kožo La Roche-Posay svoje kakovosti ne dokazuje le z dokazanimi rezultati kliničnih študij, ampak tudi s številnimi priporočili vodilnih dermatologov.

Recenzija La Roche-Posay Toleriane Teint