label.m Brush Session Hair Upkrtača za lase

label.m Brush Session Hair Up krtača za lase
label.m Brush Session Hair Up krtača za lase
krtača za lase
18,10

Koda: LBM1626 | 4 kos na zalogi
1
DPD
sreda 11. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka label.m Brush Session Hair Up

Opis:
Pomočnik vsakega lasnega stilista! Label.m Brush Session Hair Up krtača za lase je profesionalno orodje za česanje najbolj napornih pričesk. Ozka krtača iz brezovega lesa pomaga ustvariti veliko različnih pričesk – od gladkega konjskega repa, čiste frizure do avantgardne lasne kreacije! Kombinacija naravnih ščetin divjega merjasca in ionskih najlonskih vlaken deluje antistatično in olajša tupiranje las.
Brush Session Hair Up krtača za lase ima praktično oblikovan ročaj, tako da je njegova uporaba natančna in enostavna.

Učinki:

  • idealna za česanje lasa
  • ima antistatične učinke
  • olajša tupiranje las

Tip las:
Primerna za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Z nežnimi gibi počešite svoje lase in uredite v želeno obliko.

O blagovni znamki label.m



Kozmetika label.m | Label.m - kreativen pristop za popolne lase. Lasna kozmetika label.m je cenjena modna znamka, katere izdelke razvijajo profesionalni stilisti pod kreativnim nadzorom mednarodne dinamične umetniške ekipe. Slavno ekipo vodita Toni Mascolo in Sacha Mascolo-Tarbuck.
Blagovna znamka label.m je izbrala za svoj cilj navdihovati in spodbujati kreativnost ter individualnost profesionalnih stilistov in vseh svojih strank po vsem svetu. Rodila se je v Londonu leta 2005 iz ljubezni do kreativnosti in predanosti frizerski obrti.
Dolgoletne izkušnje s proizvodnjo izdelkov v kombinaciji z vizijo danes že legendarne umetne ekipe (TONI&GUY) predstavljajo odlično podlago za ustvarjanje vedno novih tehnik in dinamičnih inovacij, ki utelešajo najnovejše trende v negi las in njihovem stilingu.
Pri razvoju vseh izdelkov label.m sodelujejo tako profesionalni frizerji, kot stranke iz celega sveta. Zato blagovna znamka ne izpolnjuje le strogih kriterijev za kozmetične izdelke, temveč tudi želje svojih strank. Vsi izdelki so testirani v praksi, tako da label.m lahko zagotavlja njihovo 100-% učinkovitost. Filozofija label.m temelji na ponudbi zdrave in kakovostne nege las in med najboljše na svojem področju ne spada le zaradi tega.
Lasna kozmetika label.m prinaša na trg široko ponudbo izdelkov za profesionalno in domačo nego las. Sestavine izdelkov label.m pridobivajo iz naravnih snovi z uporabo hladnega stiskanja, kar zagotavlja nastanek zelo kakovostne kozmetike, ki vsebuje čisto naravne, aktivne sestavine za maksimalno zdravje las in lasišča.
Label.m je svetovno zahtevana blagovna znamka, ki prikazuje trende v lasni kozmetiki. Nobeni od njihovih izdelkov niso testirani na živalih in upoštevajo tudi Fair Trade. Ne nazadnje ponuja blagovna znamka tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
Label.m. ker vaši lasje zaslužijo najboljše!

Recenzija label.m Brush Session Hair Up