label.m Create

penasti utrjevalec za lase za tanke lase

label.m Create penasti utrjevalec za lase za tanke lase
label.m Create penasti utrjevalec za lase za tanke lase
200 ml

  • label.m Create penasti utrjevalec za lase za tanke lase
  • label.m Create penasti utrjevalec za lase za tanke lase
Koda: LBM1580 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Darilo za vas
Polnilno razpršilo za parfum kot darilo ob nakupu nad 50 €. V košarici lahko izberete barvo.
label.m Create
200 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis izdelka label.m Create

Opis:
Penasti utrjevalec Label.M Create je zelo kakovosten pripravek za močno in dolgotrajno fiksacijo. Ustvarja odlično obliko in nudi vašim lasem volumen, gostoto in krepkost. Lepo oblikuje tudi najbolj tanke lase in jim dodaja očarljiv sijaj. Ima antistatičen učinek.
Penasti utrjevalec od blagovne znamke Label.M ima prijetno teksturo, ki se ne lepi in se enostavno izpira. Vsebuje UV filter, ki ščiti lase pred neželenim sončnim sevanjem. Ne vsebuje sulfatov in natrijevega klorida. Poskusite popoln stiling pripravek od profesionalne blagovne znamke Labe.M!

Učinki:

  • dolgotrajna fiksacija
  • dodaja lasem volumen, gostoto in krepkost
  • ima antistatičen učinek

Tip las:
Primerno za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Nanesite na suhe ali vlažne lase. Nato lase uredite kot po navadi.

Lastnosti

Konsistenca
pena

O blagovni znamki label.mKozmetika label.m | Label.m - kreativen pristop za popolne lase. Lasna kozmetika label.m je cenjena modna znamka, katere izdelke razvijajo profesionalni stilisti pod kreativnim nadzorom mednarodne dinamične umetniške ekipe. Slavno ekipo vodita Toni Mascolo in Sacha Mascolo-Tarbuck.
Blagovna znamka label.m je izbrala za svoj cilj navdihovati in spodbujati kreativnost ter individualnost profesionalnih stilistov in vseh svojih strank po vsem svetu. Rodila se je v Londonu leta 2005 iz ljubezni do kreativnosti in predanosti frizerski obrti.
Dolgoletne izkušnje s proizvodnjo izdelkov v kombinaciji z vizijo danes že legendarne umetne ekipe (TONI&GUY) predstavljajo odlično podlago za ustvarjanje vedno novih tehnik in dinamičnih inovacij, ki utelešajo najnovejše trende v negi las in njihovem stilingu.
Pri razvoju vseh izdelkov label.m sodelujejo tako profesionalni frizerji, kot stranke iz celega sveta. Zato blagovna znamka ne izpolnjuje le strogih kriterijev za kozmetične izdelke, temveč tudi želje svojih strank. Vsi izdelki so testirani v praksi, tako da label.m lahko zagotavlja njihovo 100-% učinkovitost. Filozofija label.m temelji na ponudbi zdrave in kakovostne nege las in med najboljše na svojem področju ne spada le zaradi tega.
Lasna kozmetika label.m prinaša na trg široko ponudbo izdelkov za profesionalno in domačo nego las. Sestavine izdelkov label.m pridobivajo iz naravnih snovi z uporabo hladnega stiskanja, kar zagotavlja nastanek zelo kakovostne kozmetike, ki vsebuje čisto naravne, aktivne sestavine za maksimalno zdravje las in lasišča.
Label.m je svetovno zahtevana blagovna znamka, ki prikazuje trende v lasni kozmetiki. Nobeni od njihovih izdelkov niso testirani na živalih in upoštevajo tudi Fair Trade. Ne nazadnje ponuja blagovna znamka tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
Label.m. ker vaši lasje zaslužijo najboljše!