Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo

nadomestno polnilo za aroma difuzor + nadomestne paličice za aroma difuzorje 500 ml

Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo nadomestno polnilo za aroma difuzor + nadomestne paličice za aroma difuzorje 500 ml
Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo nadomestno polnilo za aroma difuzor + nadomestne paličice za aroma difuzorje 500 ml
Novost
500 ml
70,00

Koda: LAO0191 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo
500 ml | 70,00

Opis parfuma Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo

Nadomestno polnilo Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.

Lastnosti:

  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.

Sestava

Zgornje note
ananas, granatno jabolko, liči
Srčne note
brusnice, malina, pasijonka
Bazne note
črni ribez, sladke note
Vrsta dišave za dom
sadna

O blagovni znamki Laboratorio Olfattivo

Parfumi Laboratorio Olfattivo | Laboratorio Olfattivo - dišave, ki kreativno izražajo čustva. Laboratorio Olfattivo je mlada italijanska blagovna znamka niche parfumov, ki se posveča umetnostni parfumski industriji. Vsaka od dišav visoko kreativne parfumske hiše ima svojo lastno zgodbo in je popolnoma unikatno čustveno izražanje lepote, narave in zgodovine.
Blagovna znamka Laboratorio Olfattivo se je rodila v Rimu leta 2010 iz združitve izkušenih umetnikov in podjetnikov, ki jih povezuje ljubezen do parfumov. Na podlagi poznavanja, ki so ga dobili z dolgoletnim delovanjem na področju dišeče industrije, so si postavili ambiciozen cilj, da oživijo parfumsko industrijo z unikatnimi in prefinjenimi izdelki s posebnim poudarkom na najboljši kakovosti.
Ustvarjalci inovativne kolekcije parfumov Laboratorio Olfattivo se osredotočajo na izkoriščanje kreativnih raziskav in resnične umetnosti v parfumski industriji. Njihova umetniška dela so v stanju nenehnega ustvarjanja, ki ga poganjajo oblikovalci parfumov, ki ustvarjajo popolnoma svobodno, brez omejitve njihove kreativnosti. Parfumi Laboratorio Olfattivo nastajajo v magičnem prostoru, kjer se srečajo ideje, vizije in prizadevanja oblikovalcev dišav, ki so skrbno izbrani in spadajo med najboljše na svetu. Iz njihove kreativnosti in sanj se rodijo unikatni, luksuzni parfumi.
Vsi parfumi Laboratorio Olfattivo, ki so nastali iz svobodne kreativnosti, imajo nekaj skupnega. Spominjano na eleganco in izjemnost, ki predstavljata glavni značilnosti resnično umetnostne parfumske industrije. Ponujajo jih v koncentraciji Eau de Parfum, ker prav parfumsko vodo imajo predstavniki Laboratorio Olfattivo za idealno formo, ki jo lahko njihove stranke cenijo zaradi kakovosti dišečih kompozicij in odličnih sestavin.
Pri nastanku vseh parfumov Laboratorio Olfattivo, ki jih lahko označimo kot "čustvene izkušnje", ki so rojene iz voha, sodelujejo najbolj priznani italijanski in svetovni oblikovalci parfumov, kot so Enrico Buccella, Marie Duchene, Pierre Guillaume, David Maruitte, Cecile Zarokian in Rosine Courage. Njihova unikatno kreativna dela so nameščena v gladkih, ergonomičnih stekleničkah enostavne oblike.
Laboratorio Olfattivo – unikatni luksuzni parfumi, ki so rojeni iz brezmejne kreativnosti.

Recenzija Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!