Laboratorio Olfattivo Salinaparfumska voda uniseks

Laboratorio Olfattivo Salina parfumska voda uniseks
Laboratorio Olfattivo Salina parfumska voda uniseks
100 ml
98,00

Koda: LAO0115 | 1 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Laboratorio Olfattivo Salina parfumska voda uniseks
| 1 kos | 98,00
Darilo za vas
Ob nakupu dišav Laboratorio Olfattivo v velikosti vsaj 100 ml boste prejeli stilsko pahljačo kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 18. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Laboratorio Olfattivo Salina
Sestava

Parfumska voda Laboratorio Olfattivo Salina je nenavadno čutna dišava, ki povzroča zasvojenost in v katero se zaljubite vi in tudi vaša okolica!

  • aromatična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • predvsem za toplo vreme
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
bor, limona, sol
Srčne note
mirta, morske note, pesek, sivka
Bazne note
cedra, fižol tonka, mošus, vanilija
Vrsta dišave
aromatične, vodne

O blagovni znamki Laboratorio Olfattivo

Parfumi Laboratorio Olfattivo | Laboratorio Olfattivo - dišave, ki kreativno izražajo čustva. Laboratorio Olfattivo je mlada italijanska blagovna znamka niche parfumov, ki se posveča umetnostni parfumski industriji. Vsaka od dišav visoko kreativne parfumske hiše ima svojo lastno zgodbo in je popolnoma unikatno čustveno izražanje lepote, narave in zgodovine.
Blagovna znamka Laboratorio Olfattivo se je rodila v Rimu leta 2010 iz združitve izkušenih umetnikov in podjetnikov, ki jih povezuje ljubezen do parfumov. Na podlagi poznavanja, ki so ga dobili z dolgoletnim delovanjem na področju dišeče industrije, so si postavili ambiciozen cilj, da oživijo parfumsko industrijo z unikatnimi in prefinjenimi izdelki s posebnim poudarkom na najboljši kakovosti.
Ustvarjalci inovativne kolekcije parfumov Laboratorio Olfattivo se osredotočajo na izkoriščanje kreativnih raziskav in resnične umetnosti v parfumski industriji. Njihova umetniška dela so v stanju nenehnega ustvarjanja, ki ga poganjajo oblikovalci parfumov, ki ustvarjajo popolnoma svobodno, brez omejitve njihove kreativnosti. Parfumi Laboratorio Olfattivo nastajajo v magičnem prostoru, kjer se srečajo ideje, vizije in prizadevanja oblikovalcev dišav, ki so skrbno izbrani in spadajo med najboljše na svetu. Iz njihove kreativnosti in sanj se rodijo unikatni, luksuzni parfumi.
Vsi parfumi Laboratorio Olfattivo, ki so nastali iz svobodne kreativnosti, imajo nekaj skupnega. Spominjano na eleganco in izjemnost, ki predstavljata glavni značilnosti resnično umetnostne parfumske industrije. Ponujajo jih v koncentraciji Eau de Parfum, ker prav parfumsko vodo imajo predstavniki Laboratorio Olfattivo za idealno formo, ki jo lahko njihove stranke cenijo zaradi kakovosti dišečih kompozicij in odličnih sestavin.
Pri nastanku vseh parfumov Laboratorio Olfattivo, ki jih lahko označimo kot "čustvene izkušnje", ki so rojene iz voha, sodelujejo najbolj priznani italijanski in svetovni oblikovalci parfumov, kot so Enrico Buccella, Marie Duchene, Pierre Guillaume, David Maruitte, Cecile Zarokian in Rosine Courage. Njihova unikatno kreativna dela so nameščena v gladkih, ergonomičnih stekleničkah enostavne oblike.
Laboratorio Olfattivo – unikatni luksuzni parfumi, ki so rojeni iz brezmejne kreativnosti.

Recenzija Laboratorio Olfattivo Salina

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!