Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blancdeo-stik za moške

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc deo-stik za moške
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc deo-stik za moške
23,00

Prihranite 47%
75 ml
12,20

Koda: LAC1559 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc deo-stik za moške
| 1 kos | 12,20
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc

Odišavljen deo stick Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Lacoste

Lacoste je simbol športne elegance tako v svetu mode kot v svetu parfumov. Blagovno znamko je leta 1933 ustanovil znani teniški igralec Rena Lacoste in sprva je bila osredotočena izključno na izdelavo športnih oblačil. Francoski prvak se je želel pri igri počutiti udobno, hkrati pa še vedno izgledati kot džentelmen. Sproščenost, enostavnost in naravna eleganca tako še danes zaznamujejo modo in dišave znamke Lacoste.

René Lacoste je blagovni znamki dal svoje ime in pa seveda prepoznavni simbol – zelenega krokodila. Navdih za tega je bil vzdevek „Aligator“, ki so ga igralcu nadeli ameriški novinarji potem, ko mu je kapetan ekipe na Davisovem pokalu za zmago na tekmi obljubil kovček iz krokodilje kože.

Prvi parfum Lacoste je bil predstavljen leta 1984, sledile pa so nadaljnje serije dišav za moške in ženske, ki so večinoma črpale navdih iz različnih športov. Moški in ženski parfumi Lacoste so simbol sproščene elegance že več desetletij in spadajo med najbolj priznane modne blagovne znamke.

Recenzija Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!