Lacoste L'Homme Lacoste

balzam za po britju za moške 75 ml

Lacoste L'Homme Lacoste balzam za po britju za moške 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste balzam za po britju za moške 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste balzam za po britju za moške 75 ml
23,00
Popust 47%
75 ml
12,20

Koda: LAC2230 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Lacoste L'Homme Lacoste
75 ml | 12,20

Opis parfuma Lacoste L'Homme Lacoste

Balzam za po britju za moške Lacoste L'Homme Lacoste odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Ne samo, da lepo pomiri razdraženo kožo po britju, ampak je koža tudi nežna, sveža in dišeča.

O blagovni znamki Lacoste

Lacoste je simbol športne elegance tako v svetu mode kot v svetu parfumov. Blagovno znamko je leta 1933 ustanovil znani teniški igralec Rena Lacoste in sprva je bila osredotočena izključno na izdelavo športnih oblačil. Francoski prvak se je želel pri igri počutiti udobno, hkrati pa še vedno izgledati kot džentelmen. Sproščenost, enostavnost in naravna eleganca tako še danes zaznamujejo modo in dišave znamke Lacoste.

René Lacoste je blagovni znamki dal svoje ime in pa seveda prepoznavni simbol – zelenega krokodila. Navdih za tega je bil vzdevek „Aligator“, ki so ga igralcu nadeli ameriški novinarji potem, ko mu je kapetan ekipe na Davisovem pokalu za zmago na tekmi obljubil kovček iz krokodilje kože.

Prvi parfum Lacoste je bil predstavljen leta 1984, sledile pa so nadaljnje serije dišav za moške in ženske, ki so večinoma črpale navdih iz različnih športov. Moški in ženski parfumi Lacoste so simbol sproščene elegance že več desetletij in spadajo med najbolj priznane modne blagovne znamke.

Ocena Lacoste L'Homme Lacoste

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!