Lacoste L'Homme Lacoste Intense

darilni set I.

Lacoste L'Homme Lacoste Intense darilni set I.
Lacoste L'Homme Lacoste Intense darilni set I.
Lacoste L'Homme Lacoste Intense darilni set I.
Brezplačna dostava
toaletna voda 50 ml + balzam za po britju 75 ml
62,00

Koda: LAC2557 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 22. 11. 2018
Darilo za vas
Samo ta teden lahko dobite 25-% popust na ceno tega izdelka. Uporabite kodo bf25si. Več informacij najdete tukaj. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
Lacoste L'Homme Lacoste Intense
toaletna voda 50 ml + balzam za po britju 75 ml | 62,00

O blagovni znamki Lacoste

Lacoste je simbol športne elegance tako v svetu mode kot v svetu parfumov. Blagovno znamko je leta 1933 ustanovil znani teniški igralec Rena Lacoste in sprva je bila osredotočena izključno na izdelavo športnih oblačil. Francoski prvak se je želel pri igri počutiti udobno, hkrati pa še vedno izgledati kot džentelmen. Sproščenost, enostavnost in naravna eleganca tako še danes zaznamujejo modo in dišave znamke Lacoste.

René Lacoste je blagovni znamki dal svoje ime in pa seveda prepoznavni simbol – zelenega krokodila. Navdih za tega je bil vzdevek „Aligator“, ki so ga igralcu nadeli ameriški novinarji potem, ko mu je kapetan ekipe na Davisovem pokalu za zmago na tekmi obljubil kovček iz krokodilje kože.

Prvi parfum Lacoste je bil predstavljen leta 1984, sledile pa so nadaljnje serije dišav za moške in ženske, ki so večinoma črpale navdih iz različnih športov. Moški in ženski parfumi Lacoste so simbol sproščene elegance že več desetletij in spadajo med najbolj priznane modne blagovne znamke.