Lacoste L'Homme Lacoste Intense

deo-stik za moške 75 ml

Lacoste L'Homme Lacoste Intense deo-stik za moške 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste Intense deo-stik za moške 75 ml
23,23

Prihranite 41%
75 ml
13,60

Koda: LAC02961 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Lacoste L'Homme Lacoste Intense
75 ml | 13,60

Opis parfuma Lacoste L'Homme Lacoste Intense

Odišavljen deo stick Lacoste L'Homme Lacoste Intense odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Lacoste

Lacoste je simbol športne elegance tako v svetu mode kot v svetu parfumov. Blagovno znamko je leta 1933 ustanovil znani teniški igralec Rena Lacoste in sprva je bila osredotočena izključno na izdelavo športnih oblačil. Francoski prvak se je želel pri igri počutiti udobno, hkrati pa še vedno izgledati kot džentelmen. Sproščenost, enostavnost in naravna eleganca tako še danes zaznamujejo modo in dišave znamke Lacoste.

René Lacoste je blagovni znamki dal svoje ime in pa seveda prepoznavni simbol – zelenega krokodila. Navdih za tega je bil vzdevek „Aligator“, ki so ga igralcu nadeli ameriški novinarji potem, ko mu je kapetan ekipe na Davisovem pokalu za zmago na tekmi obljubil kovček iz krokodilje kože.

Prvi parfum Lacoste je bil predstavljen leta 1984, sledile pa so nadaljnje serije dišav za moške in ženske, ki so večinoma črpale navdih iz različnih športov. Moški in ženski parfumi Lacoste so simbol sproščene elegance že več desetletij in spadajo med najbolj priznane modne blagovne znamke.

Recenzija Lacoste L'Homme Lacoste Intense

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!