Lalique Amethystparfumska voda za ženske

2×
Lalique Amethyst parfumska voda za ženske
Lalique Amethyst parfumska voda za ženske
97,00

Prihranite 75%
100 ml
24,20

Koda: LAL0002 | Na zalogi
1
DPD
sreda 26. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Lalique Amethyst
Sestava

Predstavljajte si sočen koktajl robid, sladkih malin in črnega ribeza, ki vas snubi, da ga poizkusite. Dodajte liste divjih vrtnic in potonike, ščepec lesnih tonov in gurmanske vanilje. Točno takšna je parfumska voda Lalique Amethyst. Cvetlična, sadna in očarljiva. 

  • sadno-cvetlična dišava z lesnimi toni

  • primerna za dnevno uporabo, predvsem v spomladanskih in poletnih mesecih

  • steklenička je našla navdih v liniji legendarnih dodatkov za kopalnice iz leta 1920 

Sestava dišave
Zgornje note dišeče sestave so domena sadnih akordov sočnega črnega ribeza, sladkih malin in robid. V srčnih notah pridejo v ospredje divja vrtnica, očarljiva potonika in ylang-ylang. V baznih notah vas na zaključku žametno pobožajo topel les, prepričljiva vanilja in nezamenljiv mošus. 

Zgodba dišave 
Dišava Amethyst je našla navdih v liniji dodatkov za kopalnice »Épines«, ki jih je leta 1920 dizajniral René Laliquem. Okrašeni ornamenti Laliqujove legendarne linije so vidni tudi na steklenički parfumske vode. Ime, dizajn, barva in sestava dišeče sestave odsevajo naravno lepoto in posebnost draguljev.


 

Sestava

Zgornje note
listi robide, malina, robide, črni ribez
Srčne note
divja vrtnica, potonika, ylang ylang
Bazne note
vanilija, mošus, les
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Amethyst