LaliqueEncre Noire darilni set V. za moške

Lalique Encre Noire darilni set V. za moške
Lalique Encre Noire darilni set V. za moške

Koda: LAL02385 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

toaletna voda 50 ml + gel za prhanje 150 ml

Opis Lalique Encre Noire
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za moške Lalique Encre Noire v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta in imate zagotovilo, da bo to tisti pravo.

Lastnosti:

  • dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži
  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • razkošna dišava za zahtevne
  • ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo

Vsebina seta:

  • toaletna voda 50 ml
  • gel za prhanje 150 ml

Sestava

Vrsta dišave
aromatične, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Encre Noire