Lalique Encre Noire Sport toaletna voda za moške

4×
Lalique Encre Noire Sport toaletna voda za moške
Lalique Encre Noire Sport toaletna voda za moške
Priporočena maloprodajna cena
87,00

Prihranite 76%
100 ml
20,50

Koda: LAL0185 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis Lalique Encre Noire Sport
Sestava

Osvežite svoje čute in stavite na pristno elegantno dišavo, ki na neobičajen način kombinira nežne in prstene elemente. Toaletne voda za moške Lalique Encre Noire Sport razveseli vsakega modernega džentelmena.

  • lesna dišava z vodnimi elementi
  • za moške, ki se želijo počutiti sveže
  • primerna za vsakdanjo uporabo

Sestava dišave
Uvod dišave Lalique Encre Noire Sport pripada osvežilnim tonom, v katerih se skrivajo sestavine kot aromatična sivka, zelen bergamot, sočna grenivka ali nenavadna cipresa. Poleg tega v vonju začutite vodene tone, ki se lepo zlijejo z muškatnim oreščkom in dragocenim vetiverjem. Zaključek pripada akordom mošusa in kašmirjevega lesa.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, muškatni orešček
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
sivka, cipresa, vodne note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kašmir les, vetiver, mošus, haitski vetiver
Vrsta dišave
vodne, lesne

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Encre Noire Sport4