Lalique Hommage À L'Homme Voyageurgel za prhanje za moške

Lalique Hommage À L'Homme Voyageur gel za prhanje za moške
Lalique Hommage À L'Homme Voyageur gel za prhanje za moške
26,00

Prihranite 20%
150 ml
20,80

Koda: LAL01764 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Lalique Hommage À L'Homme Voyageur gel za prhanje za moške
| 1 kos | 20,80
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma Lalique Hommage À L'Homme Voyageur

Gel za prhanje Lalique Hommage A L'Homme Voyageur odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Hommage À L'Homme Voyageur

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!