Lalique Hommage À L'Homme Voyageur

toaletna voda za moške 100 ml

Lalique Hommage À L'Homme Voyageur toaletna voda za moške 100 ml
Lalique Hommage À L'Homme Voyageur toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: LAL0420 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Lalique Hommage À L'Homme Voyageur
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Lalique Hommage À L'Homme Voyageur

Luksuzna moška toaletna voda Lalique Hommage a L'Homme Voyageur odlično dopolni samozavestnega modernega moškega, ki elegantno koraka proti svojim ciljem. Orientalska aroma dišave vam zagotovi intenzivno doživetje in poudari vašo naravno možatost!

Uvod moške toaletne vode Lalique Hommage a L'Homme Voyageur se odpira z vznemirljivimi akordi kardamoma in toni osvežujoče bergamotke. Srce dišave v sebi skriva papirus, eksotičen pačuli in edinstven vetiver. Sladka vanilja v zaključku dišave se povezuje s sončnim jantarjem in zapeljivim lišajem. Moška toaletna voda Lalique Hommage a L'Homme Voyageur je nameščena v zelo elegantni temni steklenički, katere nenavadna simetrična oblika popolnoma izraža možatost te dišave.

Stavite na dišavo, ki vam ponudi popolno esencialno doživetje! Z edinstveno moško toaletno vodo Lalique Hommage a L'Homme Voyageur se boste počutili odlično ne le čez dan, temveč tudi ob večernih sestankih, kjer vas popolnoma dopolni!

Sestava

Zgornje note
bergamotka, kardamom
Srčne note
pačuli, papirus, vetiver
Bazne note
jantar, lišaj, vanilija
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Hommage À L'Homme Voyageur

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!