Lalique L'Amour

losjon za telo za ženske 150 ml

Lalique L'Amour losjon za telo za ženske 150 ml
Lalique L'Amour losjon za telo za ženske 150 ml
32,00

Prihranite 20%
losjon za telo za ženske 150 ml
25,60

Koda: LAL0829 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Lalique L'Amour
losjon za telo za ženske 150 ml | 25,60

Opis parfuma Lalique L'Amour

Mleko za telo Lalique L'Amour odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique L'Amour

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!