Lalique Perles de Laliqueparfumska voda za ženske

2×
Lalique Perles de Lalique parfumska voda za ženske
Lalique Perles de Lalique parfumska voda za ženske
97,00

Prihranite 66%
100 ml
33,00

Koda: LAL0047 | Na zalogi
1
DPD
sreda 29. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Lalique Perles de Lalique
Sestava

Parfumska voda Lalique Perles de Lalique je zelo ženska, romantična in zapeljiva dišava, ki vsak dan napolni s čutnostjo, in poudari vsak izjemen večer.

  • nežno pikantna, cipresna dišava z lesnimi akordi
  • za elegantne ženske, ki sene bojijo biti izvirne in nekonvencionalne
  • idealno predvsem za tople dneve in večere

Sestava dišave
Prijetni zemeljski toni pačulija in lesa kašmirja se čutijo skozi celotno dišečo sestavo Perles de Lalique ter ji dodajo nenavadno globino in dotik elegance. Na začetku to esence spremljajo cvetlični poudarki, predvsem bolgarska vrtnica, ki odgovarja izrazito ženskim sladko začinjenim aromam. Cvetlične in pikantne akorde pa skrit v baznih notah prinaša burbonski poper. Bazne note iz lesa kašmirja, ki parfumski vodi zagotavljajo rafiniranost, dopolnjuje pačuli.

Zgodba dišave
Perles de Lalique je našla navdih v legendarni stekleni pudrnici „Cactus“, ki jo je leta 1928 dizajniral sam veliki René Lalique. Dišava izpod rok parfumarke Nathalie Lorson je prišla na trg 2006 in leto pozneje zmagala v reviji Marie Claire kot najboljši parfum leta.

Sestava

Zgornje note
bolgarska vrtnica, orris
Srčne note
pačuli, bourbon poper
Bazne note
kašmir les
Vrsta dišave
cvetlične, cipresne

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Perles de Lalique