Lalique White toaletna voda za moške

Lalique White toaletna voda za moške
Lalique White toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
94,00

Prihranite 76%
125 ml
22,50

Koda: LAL0053 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis parfuma Lalique White
Sestava

Bela kot simbol edinstvene čistosti, popolne lepote in absolutne resnice. Vse te vrednote zrcali toaletna voda za moške Lalique White. Za dišavo so značilni moderni citrusovi toni v kombinaciji z ognjevitim, pikantnim pridihom lesa in mošusa. Ta povezava je sofisticiran in čutni dodatek za stilske moške.

  • sveža in čista moška dišava, ki bo prevzela okolico
  • za modernega moškega
  • idealna za podnevi in za zvečer

Sestava dišave
V vrhnjih notah dišavne sestave se izražajo sveži citrusovi toni v obliki bergamotke, svežih listkov citrusa, mandarine in elemija. Srčne note dišave so toplo začinjene z belim poprom, muškatnim oreščkom, vijolico in kardamomom. Bazne note toaletne vode sestavljajo bela ambra, čutni mošus, mah in cedra.

Zgodba dišave
Toaletna voda za moške Lalique White je nastala po navdihu bele barve. Ta je že stoletja presenetljivo bogata, čista in absolutno univerzalna, enako kot moška bela srajca. Podobno vsestranska je tudi ta moderna, citrusno začimbna dišava. Predstavljena je bila leta 2008.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, bergamotka, elemi, limonini listi
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vijolica, beli poper, kardamom, muškatni orešček
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
hrastov mah, mošus, bela ambra, cedra
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique White