Lancaster Sun Beauty

krema za sončenje za obraz SPF 15

1×
Lancaster Sun Beauty krema za sončenje za obraz SPF 15
Lancaster Sun Beauty krema za sončenje za obraz SPF 15
50 ml
28,08

Koda: LAN0038 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Lancaster Sun Beauty
50 ml | 28,08

Opis izdelka Lancaster Sun Beauty

Opis:
Lancaster Sun Beauty krema za sončenje s srednjo UV zaščito je primerna, če ste izpostavljeni srednje močnemu do močnemu sončnemu sevanju. Z zaščito SPF 15 vam nudi srednjo zaščito pred škodljivim sončnim sevanjem. Lancaster Sun Beauty krema za sončenje vam omogoča lepo enakomerno porjavitev in hkrati nudi dober občutek, da pravilno ščitite svojo kožo. Krema za sončenje blagovne znamke Lancaster ohranja prožnost in elastičnost vaše kože. Revolucionarna serija izdelkov za sončenje Lancaster vsebuje najnoveše tehnologije UVA/UVB zaščite z infrardečo tehnologijo, ki ščiti vašo kožo pred soncem še bolj kot kadarkoli prej.

Učinki:

  • SPF 15
  • UVA/UVB zaščitni filtri
  • ščiti pred škodljivim sončnim sevanjem
  • preprečuje opekline
  • ohranja elastičnost in prožnost vaše kože

Tip kože:
Primerna za vse tipe kože, ki je izpostavljena škodljivemu sončnemu sevanju.

Navodilo za uporabo:
Nanesite zadostno plast kreme na vse predele telesa, ki so izpostavljeni škodljivemu sončnemu sevanju. Tekom dneva nanos ponovite po potrebi. Priporočamo zlasti po kopanju.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože
Zaščitni faktor
srednja zaščita (SPF 15 – SPF 25)

O blagovni znamki Lancaster

Kozmetika Lancaster je že več kot 70 let znana po svoji strasti do svetlobe in sonca. Slavi ju kot vir življenja, bistvo energije in simbola lepote. Izdelki Lancaster vam zagotavljajo, da bodo trenutki, ki jih preživite med sončnimi žarki, vedno varni in da boste v njih kar najbolj uživali.

Blagovna znamka Lancaster je svojo zgodovino začela pisati že leta 1946 v Monaku. Za njenim uspešnim razvojem so stali izdelki za nego, ki so kožo ne samo nahranili in navlažili, ampak so ji zagotovili tudi ustrezno zaščito pred UV-sevanjem. Od leta 1971 je tako večina izdelkov osredotočena prav na zaščito pred soncem, kreme za sončenje, kreme po sončenju ter izdelki za samoporjavitev Lancaster pa so kmalu postali kultni.

Vsak dan vam nega obraza in kože Lancaster omogoča popolno uživanje na soncu. Bodite lepe z rjavo, bronasto in sijočo kožo – skozi celo leto in brez strahu.