Lancôme Hypnôse Doll Eyesmaskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic

6×
Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic
Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic
32,00

Prihranite 11%
odtenek 01 Black! 6,5 ml
28,39

Koda: LAM0156 | Na zalogi
1
DPD
petek 31. 1. 2020
  • Opis izdelka
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Lancôme Hypnôse Doll Eyes
LastnostiMaskara Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara No. 01 Black je del serije dekorativne kozmetike maskar Lancôme Hypnose. Maskara Doll Eyes trepalnice optično podaljša in zgosti. Za večjo intenzivnost pogleda maskara Doll Eyes trepalnice privzdigne in jih odlično loči. In to vse brez neprijetnega občutka obtežitve. Rezultat uporabe maskare Doll Eyes je izjemno zapeljiv in globok pogled s pomočjo odlično naličenih trepalnic, ki jih je poudaril klasični odtenek črne.
Maskara Lancôme Doll Eyes se ponaša s posebno izdelano krtačko, ki trepalnice odlično loči in naliči tudi tiste krajše, notranje, hkrati pa odlično oblikuje in privzdigne dolge, zunanje trepalnice. Zahvaljujoč temu maskara Doll Eyes poudari naravno obliko oči, naliči prav vse trepalnice in pričara veličasten, širok pogled.
Za maskare Lancôme je značilna najvišja kakovost. To velja tudi za maskaro Doll Eyes, ki zanesljivo traja ves dan.

Učinki:

O blagovni znamki Lancôme

Zgodba znamke Lancôme, svetovno znane blagovne znamke kakovostne kozmetične nege, traja že več kot 80 let. Od svoje ustanovitve leta 1935 izdelke Lancôme odlikujejo dokazani rezultati in ponosen pridih francoskega šarma.

Že v prvem letu svoje ustanovitve je družba na trg postavila prvo dišavo, navdušenje javnosti pa je sledilo zelo kmalu. Leto pozneje je razvila prvo kremo za obraz, ki je vse do danes zahvaljujoč svojim neobičajnim lastnostim nepogrešljiv del kozmetičnih izdelkov vsake ženske. Danes sodijo pripravki in parfumi Lancôme med najbolj prodajane v svojih kategorijah.

Blagovna znamka Lancôme slavi ženske in jim pomaga povečati samozavest. Odkrijte kozmetiko in dišave Lancôme tudi vi – biti samosvoja in počutiti se odlično še nikoli ni bilo tako enostavno.

Recenzija Lancôme Hypnôse Doll Eyes