Lancôme Ô Ouitoaletna voda za ženske

Lancôme Ô Oui toaletna voda za ženske
Lancôme Ô Oui toaletna voda za ženske
75 ml

Koda: LAM0360 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Lancôme Ô Oui
Sestava

Lancôme O Oui je sveža in lahka cvetno-sadna dišava, ustvarjena za nežno osvežitev v vročih poletnih ali pomladnih dnevih. Prav tako kot drugi parfumi Lancôme je tudi ta dišava popolnoma edinstvena, zlasti zahvaljujoč natančni uravnoteženosti posameznih tonov.

Toaletna voda O Oui je zelo nežna in sveža in to predvsem zaradi vodnih cvetnih tonov hijacinte in frezije. Sladek sočen vonj potem dišavi dodajajo akcenti nektarine, ki je najbolj izrazita sadna sestavina esence. Lahek pridih čutnosti toaletni vodi dodaja kapljica esence mošusa in eksotičnega lesa.

Rezultat te harmonične mešanice je nepremagljiva, hladna, ampak sladka dišava. Toaletna voda O Oui je mladostno radostna, optimistična in polna iskre življenja. Hkrati je popolnoma moderna. Lahko je nora in dekliška, lahko tudi ženstveno energična.

Dišava O Oui ne bo pristajala le mladim dekletam, ampak vsem ženskam. V dekletah lahko podpre srčkano neugnanost in jo uravnoteži z nežno eleganco. Vsem ženskam potem ta esenca doda občutek radosti in pričara nasmeh na obraz. Ženske vseh starostnih kategorij se zahvaljujoč O Oui bodo počutile prijetno sveže in lahke.

Ta toaletna voda je idealna zlasti za nošeneje skozi dan. Odlično osveži boste vsak dan v službi, ampak tudi na večernem sprehodu.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
frezija, hijacinta, bergamotka, nektarina, klementina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
rumeni blatnik, kovačnik
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
eksotična drevesa, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Lancôme

Zgodba znamke Lancôme, svetovno znane blagovne znamke kakovostne kozmetične nege, traja že več kot 80 let. Od svoje ustanovitve leta 1935 izdelke Lancôme odlikujejo dokazani rezultati in ponosen pridih francoskega šarma.

Že v prvem letu svoje ustanovitve je družba na trg postavila prvo dišavo, navdušenje javnosti pa je sledilo zelo kmalu. Leto pozneje je razvila prvo kremo za obraz, ki je vse do danes zahvaljujoč svojim neobičajnim lastnostim nepogrešljiv del kozmetičnih izdelkov vsake ženske. Danes sodijo pripravki in parfumi Lancôme med najbolj prodajane v svojih kategorijah.

Blagovna znamka Lancôme slavi ženske in jim pomaga povečati samozavest. Odkrijte kozmetiko in dišave Lancôme tudi vi – biti samosvoja in počutiti se odlično še nikoli ni bilo tako enostavno.

Recenzija Lancôme Ô Oui