Lanvin Éclat d'Arpègeparfumska voda za ženske

21×
Lanvin Éclat d'Arpège parfumska voda za ženske
Lanvin Éclat d'Arpège parfumska voda za ženske
Akcija
89,00

Prihranite 69%
100 ml
27,50

Koda: LAV0008 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Lanvin Éclat d'Arpège parfumska voda za ženske
| 1 kos | 27,50
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis parfuma Lanvin Éclat d'Arpège

Lanvin Eclat D'Arpege je čarobna dišava, ki je namenjena izključno ženskam. Lep dizajn stekleničke odlično ustreza dišavi. Opojna, sladka, vesela. Bodite takšna tudi vi s parfumom Eclat D’Arpege. Resnično čarobne esence španskega bezga z cvetovi breskve v kombinaciji s svežim vonjem zelenega čaja in rdeče potonike. To je čisto veselje do življenja. Naj vas očarajo lahki cvetni toni pomladi. Takšen je Lanvin Eclat D'Arpege, parfum, ki je ustvarjen za izjemno žensko.

Vstopite na vrt omamne dišave. Zaljubite se v preprosto veselje in pričarajte si trenutke radosti iz lastne čistosti in lepote. Parfumi izbrane francoske blagovne znamke Lanvin so znani in zelo priljubljeni po vsem svetu že od leta 1924. Doživite občutek sreče in lepote s čudovito dišavo Lanvin Eclat D'Arpege.

Sestava

Zgornje note
limona, španski bezeg
Srčne note
breskev, čaj, dišeči oljkovec, glicinija, potonika
Bazne note
cedra, jantar, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Lanvin

Parfumi Lanvin | Lanvin je zelo stara pariška modna hiša. Blagovna znamka Lanvin je bila ustanovljena na prelomu 19. in 20. stoletja z damo z imenom Marie Jeanne Lanvin. Ta podjetna ženska je prvotno šivala oblačila za svojo hčer Marguerite Lanvin z namenom pritegniti pozornost članov visoke družbe, ki jih je obiskovala, zato ni presenetljivo, da je blagovna znamka Lanvin hitro postala znana in slavna. Svoj vrhunec pa je dosegla med letoma 1920 in 1925. V tistem času je Lanvin proizvajal predvsem oblačila in modne dodatke, temveč tudi parfume, ki danes sodijo med zelo luksuzno blago. Najbolj znana kolekcija Lanvin je nedvomno Lanvin Arpege "vonj Francije", ki ima skoraj sto let.

Recenzija Lanvin Éclat d'Arpège

5.0
16
4
1
intenziteta
videz stekleničke
splošni vtis
trajanje vonja