Lanvin Oxygene Hommetoaletna voda za moške

Lanvin Oxygene Homme toaletna voda za moške
Lanvin Oxygene Homme toaletna voda za moške
100 ml
23,90

Koda: LAV0048 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Lanvin Oxygene Homme toaletna voda za moške
| 1 kos | 23,90
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma Lanvin Oxygene Homme

Parfum Lanvin Oxygene Homme je sveža, ledena dišava, ki je domiselno dopolnjena z lesnimi in začimbnimi toni. Na samem začetku vas bo dišava gotovo očarala s svojo čutno in nepričakovano bogato svežino. To pa zaradi pulzirajoče kombinacijeedinstvenega elemija in iskrivo uglašene ciprese. Drugi odmerek energije daje dišavi koktajl iz cedre, aromatičnega koriandra insvežih brinovih jagod. Tadinamična mešanica je nekoliko prizemljena s čistim belim mošusom. Celotna kompozicija tako dobije čuten in zelo privlačen naboj. Ta kristalno moški parfum Oxygene Homme vas bo najbolje napolnil z energijo v toplih poletnih dneh, ko vam bo hkrati prinesla potreben val osvežitve.

Dišava Oxygene Homme od Lanvina bo v vas izzvala občutek razburljivosti, neodvisnosti in neukrotljivega hrepenenja po novih intenzivnih doživetjih.

Sestava

Zgornje note
cipresa, elemi
Srčne note
brin, cedra, koriander
Bazne note
mošus
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Lanvin

Parfumi Lanvin | Lanvin je zelo stara pariška modna hiša. Blagovna znamka Lanvin je bila ustanovljena na prelomu 19. in 20. stoletja z damo z imenom Marie Jeanne Lanvin. Ta podjetna ženska je prvotno šivala oblačila za svojo hčer Marguerite Lanvin z namenom pritegniti pozornost članov visoke družbe, ki jih je obiskovala, zato ni presenetljivo, da je blagovna znamka Lanvin hitro postala znana in slavna. Svoj vrhunec pa je dosegla med letoma 1920 in 1925. V tistem času je Lanvin proizvajal predvsem oblačila in modne dodatke, temveč tudi parfume, ki danes sodijo med zelo luksuzno blago. Najbolj znana kolekcija Lanvin je nedvomno Lanvin Arpege "vonj Francije", ki ima skoraj sto let.

Recenzija Lanvin Oxygene Homme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!