Odstranjevalec barve za lase

Rešite se neželenih madežev na koži po barvanju ali popravite neželen odtenek svojih las. S pripravkom za odstranjevanje barve z las vas neposrečeno izbrana barva ne bo več mučila. In odstranjevalec barve za lase s kože enostavno umije vsako kapljico barve, ki vam pri barvanju ostane na obrazu, rokah ali lasišču.

Pripravek za odstranjevanje barve za lase

Klasično svetlenje lahko lase nepovratno poškoduje. Zato raje preiskusite odstranjevalec barve z las, ki ohrani kakovost lasne strukture, obenem pa vas reši neželenih odtenkov. Pripravek za odstranjevanje barve lase tudi nahrani in pripravi na nadaljnje barvanje.

Odstranjevalec barve s kože

Ali po vsakem barvanju razmišljate, s čim odstraniti barvo za lase s kože hitro in varno? Stavite na preverjeno in posezite po blagih odstranjevalcih barv, ki barvo za lase z rok in obraza enostavno umijejo. Preizkusite praktične čistilne robčke ali čistilne tonike, ki bodo znali z lahkoto odstraniti barvo s kože.

Naš nasvet: Pred barvanjem si na kožo okoli las nanesite zaščitno kremo proti obarvanju kože ali vsaj običajno dnevno kremo. Zaradi tega se barva kože ne oprime, vi pa po barvanju ne boste imeli skrbi.