Laura Biagiotti Roma Passione Uomotoaletna voda za moške

Laura Biagiotti Roma Passione Uomo toaletna voda za moške 125 ml
Laura Biagiotti Roma Passione Uomo toaletna voda za moške 125 ml
125 ml

Koda: LAB1459 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Laura Biagiotti Roma Passione Uomo

Toaletna voda Laura Biagiotti Roma Passione Uomo vas v trenutku popelje v magično središče italijanske metropole.

  • začimbna orientalska aroma
  • za strastne in samozavestne moške
  • primerna za dnevno in večerno nošenje

Sestava
Uvodne tone najprej ustvarja kardamom, ki ga dopolnjuje čuten elemi. Sladki citrusi in akord kave vam ponujajo prijetno osvežitev. Razburljiva kombinacija žajblja, eksotičnega pačulija in ambre deluje očarljivo in spodbudi vašo samozavest.

Zgodba dišave
Toaletna voda za moške Laura Biagiotti Roma Passione Uomo je bila uvedena na trg leta 2016. Navezuje na dišečo zgodbo klasične dišave Roma iz leta 1988. Za ponovno interpretacijo te priljubljene klasike stojita oblikovalki Zathilde Bijaoui in Véronique Nyberg.

Sestava

Zgornje note
elemi, kardamom, mandarina
Srčne note
kava, muškatni orešček, pačuli, žajbelj
Bazne note
ambra les, fižol tonka, vanilija
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Laura Biagiotti

Parfumi Laura Biagotti | Laura Biagiotti – dišave od kraljice kašmira. Italijanska modna oblikovalka Laura Biagotti je znana zlasti po uvedbi kašmira med materiale, ki se uporabljajo v modni industriji in po svojih modnih in udobnih krojih, ki so tipični za njena ženska oblačila. Blagovna znamka, ki nosi njeno ime, danes spada med najbolj uspešne v Italiji in izdeluje tako oblačila kot tudi obutev, torbice, dodatke in parfume, ki so priljubljeni po vsem svetu.

Laura Biagotti se je rodila leta 1943 v Rimu, študirala je literaturo in je hotela postati arheologinja. K modi jo je na koncu pripeljal poleg drugega navdih z materjo, ki je oblikovala uniforme za letalsko podjetje Alitalia in Laura je začela v njenem krojaštvu pomagati. Leta 1965 je skupaj z Giannom Cigno, ki je kasneje postal njen mož, ustanovila modno podjetje in leta 1972 je uvedla svojo prvo lastno žensko kolekcijo.

Tudi hči Laure Biagotti Lavinia gre po sledeh svoje mame. Tako da ima „Kraljica kašmira“, kot je Lauro zaradi njene ljubezni do tega dragocenega materiala imenoval New York Times, svojo naslednico. Blagovna znamka Laura Biagotti je povezana ne samo s kašmirom, temveč tudi z izbrušenim, popolnoma samosvojim stilom, ki se odlikuje po nenavadno popolni združitvi privlačnosti in udobja.

Od leta 1982 so pod blagovno znamko Laura Biagotti dostopni tudi parfumi za ženske in moške, ki so kmalu postali priljubljeni po vsem svetu. Med najbolj popularne sodi ženska orientalsko-začinjena dišava Laura Biagotti Roma ali moški parfum Laura Biagotti Due Uomo, ki je navdihnjen z moderno ljubeznijo med dvema neodvisnima osebnostma.

Parfumi Laura Biagotti nastajajo v sodelovanju s prestižnimi oblikovalci dišav, kot so Carlos Vinals, Sophia Grojsman, Ursula Wandel, Michel Almairac ali Lucas Sieuzac.

Recenzija Laura Biagiotti Roma Passione Uomo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!