Laura Biagiotti Roma Uomotoaletna voda za moške

4×
Laura Biagiotti Roma Uomo toaletna voda za moške
Laura Biagiotti Roma Uomo toaletna voda za moške
125 ml
42,00

Koda: LAB0046 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
torek 14. 4. 2020

Opis parfuma Laura Biagiotti Roma Uomo
Sestava

Moškost in presenetljiva krhkost. Romantika in sodobni vsakdan. Vse to in še mnogo več, celo v prefinjeni povezavi, pooseblja toaletna voda za moške Laura Biagiotti Roma Uomo. S to popolno klasično dišavo boste tudi vi v celoti pokazali moč vašega značaja.

  • brezčasna lesna vodna dišava za elegantne moške
  • predstavljena leta 1995
  • avtorica dišave je Annick Menardo

Sestava dišave
Na začetku v zgornjih notah pridobijo vašo pozornost toni bazilike in mandarine, ki se postopoma sproščajo in osvajajo vaše čute, dokler se ne pridajo tudi sveže sijoči toni pelargonije. Sestava temelji na baznih notah, ki sicer pridejo na vrsto zadnje, vendar z vami ostanejo najdlje. V primeru dišave Laura Biagiotti Roma Uomo se lahko veselite kombinacije vanilje, sandalovine in cedrovine, ki izzveni postopoma.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, bazilika
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
hrast
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, cedra, sandalovina, mah
Vrsta dišave
vodne, lesne

O blagovni znamki Laura Biagiotti

Parfumi Laura Biagiotti so po vsem svetu tako znani in priljubljeni kot modni izdelki te izjemne italijanske modne oblikovalke. Svet mode je Laura Biagiotti spoznala po zaslugi svoje matere, pri kateri je pomagala v krojaštvu. V njegovo zgodovino pa se je vpisala predvsem z vključitvijo takrat ne preveč priljubljenega kašmirja med materiale, ki se uporabljajo v modni industriji. Prvo lastno žensko kolekcijo je predstavila leta 1972 in si je pridobila vzdevek „kraljica kašmirja“.

V svet parfumov je vstopila točno 10 let pozneje z uvedbo dišave Fiori Bianchi na trg. Leta 1988 je nastal naslednji parfum Laura Biagiotti – Roma, ki še danes spada med nasploh najbolj prodajane, pričakal pa je tudi moško različico. Dišave Laura Biagiotti so polne lahkih in svežih tonov, primernih ne le za italijansko poletje, med njimi najdete tudi izrazitejše in čutne dišavne sestave, ki so jamstvo za eleganco.

Recenzija Laura Biagiotti Roma Uomo